Talviloma on vietetty ja pääsiäinen kärsitty. Olin pääsiäisviikkoa edeltävän viikon lomalla ja kas kummaa, juuri sillä viikolla meillä oli täällä Kainuussa aivan mahtavat kelit. Viikolle sattui myös se jokin kaikkien aikojen lämpimin päivä ja koirien kanssa ulkoiltiin reippaanlaisesti joka päivä. Hunkan ja kavereiden kanssa teimme myös pitempiä metsä- ja jäävaelluksia, mutta Illi ei enää niin pitkiä lenkkejä jaksa.

 Yhtenä päivänä mukanamme oli myös "velipuolemme" Enzo. Jännityksellä odotin, että mitenkähän poikien suhde on kehittynyt ja vieläkö teinipojat sietävät toisiaan... Edellisestä tapaamiskerrasta kun oli vierähtänyt jo tovi.

 Mutta ei mitään probleemaa! Kylmiltään vaan samaan konttiin ja kokka kohti Pohjavaaraa, mökille. Siellä pojat saivat juosta jäällä ja ajaa toisiaan takaa niin paljon kuin sielu sieti, eikä minkäänlaisia tunteenpurkauksia ilmaantunut.

 Lomaviikolla torstaina käytin Illin Sotkamossa lääkärissä ja lopultakin sain tieteellistä vahvistusta sille, mitä olen jo jonkin aikaa epäillyt. Sisuskalut eivät enää pelitä enää täysillä. Illin maksa alkaa olla jo aika finaalissa. Arvot tällä hetkellä ovat noin nelinkertaiset normaaliin verrattuna, mutta kaikki muut ja myös munuaisarvot ovat vielä ihan normaalin rajoissa. Illillä on tällä hetkellä ikää 13 vuotta ja lähes 9 kuukautta eli "ekstra-ajalla" ollaan... Nyt otamme vain päivän kerrallaan ja yritämme viettää mahdollisimman stressitöntä elämää. Eläinlääkärireissun jälkeen Illin ruoka myös vaihtui maksasairaan koiran hepatic-ruokaan, jonka avulla pitkään reistaillut maha on toiminut taas tosi hyvin.

 Pääsiäisen aikaan kävimme Hunkan kanssa metsälenkillä myös "siskotyttömme" Millan ja muiden Tarjan tyttöjen kanssa. Seurueeseen kuului siis kaksi briardia, kaksi pyrriä ja yksi pikkuinen "pisoni". Hunka tapasi Ilona-havaneesin ensimmäistä kertaa ja jostain kumman syystä se oli Ilonasta ihan älyttömän kiinnostunut... Aluksi oli ihan pakko katsoa vähän perään, että ei kai Hunka rupea saalistamaan... Mutta mistään sellaisesta ei ollut kysymys. Hunks vain halusi leikkiä semmoisella pienellä mustalla juoksevalla karvahatulla...

  Sunnuntaina 8.4. pyörähdimme Hannun kanssa Oulussa Finntrollin keikalla ja pääsiäinen oli pelastettu! Ur jordens djup... (Ketä kiinnostaa - rokkikuvat saattavat saada täydennystä lähiaikoina.) Kiekkokevätkin on koittanut ja kuti oli kohdallaan ainakin ensimmäisen finaalipelin tulosvedossa :))) Toivon mukaan Kärpät jaksavat pitää lättyä liikkeessä niin pitkään, että minäkin pääsisin vielä aitoon kiekkofiilikseen Raksilassa.