Viimeiseen neljään viikkoon ei ole ollut juuri aihetta eikä aikaakaan kirjoitella mitään koirakuulumisia. Viime viikot on paiskittu töitä niinsanotusti niska limassa ja verenmaku suussa. Välillä on käyty vain lenkillä, erikoisnäyttelyssä ja Metallicassa.

 Lenkkireiteiltä ei ole kertynyt mitään uutisoitavaa :))), mutta erikoisnäyttelystä sen verran, että Hunkalle pläjähti tällä kertaa eh, mutta kuitenkin luokkasijoitus kolmanneksi. Enzo Ferrari sen sijaan kiihdytteli Ruotsalaisen Tanjan hyppysissä kokonaiskisan kakkoseksi eli PU2:ksi sertin kera! Härregyyd, että me oltiin iloisia! Siskolikka Milla nappasi hänkin erikoistuomarilta erin ja sijoittui luokassaan kolmanneksi.

 Nyt seuraavan neljän viikon aikana ohjelmistossa on poikien vienti lonkkakuviin. (Millahan lonkkakuvissa on jo käynyt ja nyt vain odotellaan sitä virallista tulosta.) Tarkempaa ajankohtaa vielä säädetään, sillä 18.8. Kajaanissa olisi myös ryhmänäyttely, jonne voitaisiin mennä, jos kuvauspäivä saataisiin näyttelyn jälkeiselle viikolle. Mutta ellei onnistu, jätetään sitten näyttely väliin.  

 Tulevat neljä viikkoa ovat sitten myös emännän lomaa... Mitään lomasuunnitelmia ei ole - paitsi se perinteinen: aiotaan elää täysin suunnittelemattomasti. Ja yritetään suunnistaa vihdoin ja viimein myös sinne jälkimetsään, tottiskentälle ja esineruutuun...