No tulihan se kesä vihdoinkin myös tänne susirajalle! On tätä odotettukin! Kaikki vaan eivät taida oikein nauttia tästä helteestä... Etenkään Hannu ja Hunka.

 Toisin kuin aikaisemmilla briardeillani, Hunkalla vaikuttaisi olevan selkeästi huonompi lämmönsietokyky. Jo alkukesästä panin merkille, että metsälenkeillä vauhti tuppaa väkisinkin loppua kohden hiipumaan. Sitäkin olen miettinyt, että onkohan pojalla huono kunto. Kun ei ole perheessä toista koiraa, joka juoksuttaisi...

 Tänään, kun lämpötila on ollut todellakin hellelukemissa, Hunka on vetänyt suurimman osan päivästä sikeitä, talon vieressä ulkona, varjossa. Emäntä sen sijaan on rötköttänyt koko päivän aurinkopedillä!

 Huomenna lähdemme Hannun kanssa ajelemaan taas vaihteeksi kohti Helsinkiä (Metallicasta on jo melkein kuukausi!). Perjantaiaamuna lennetäänkin sitten Budapestiin, jonne on luvattu sadetta ja ukkosta!

 Kysymyksessä on ihan lomamatka - ei kertakaikkiaan mitään briardeihin liittyvää! Hunka jää koti-Kajaaniin, missä pojasta huolta pitävät vuoronperään iskä ja Tuija sekä Tarja tyttölaumansa kanssa. Jospa pikku ukkeli pärjää, vaikka emäntää hieman kyllä huolettaa (kun olemme Hunkan kanssa yksi yhteinen yksikkö).

 Muista kuulumisista sen verran, että Milla-"siskomme" lonkkakuvat tulivat viime viikolla Kennelliitosta lausunnolla A/B. HIP HIP HURRAA!!! Hunkan ja Enzon osalta jännitystä on vielä ilmassa, sillä kuvauspäivä on 22. elokuuta.

 Sitä ennen pyörähdämme vielä koko trion kera näyttelyssä, 18.8. ryhmänäyttelyssä täällä Kajaanissa.