Onpa taas vierähtänyt tovi viimeisimmistä kuulumisista, mutta tätä se työnteko teettää. Harrastaakin pitää kauheessa kiireessä. Ja kun työkseen kirjoittaa, niin vapaa-ajalla ei sitten jaksa millään naputella. Mutta käytetäänpä nyt tätä työaikaakin tehokkaasti hyväksi! :))

 Pari viikkoa sitten kävimme Hunkan kanssa tällä kertaa ihan päiväseltään pohjoisen briard-leirillä Rokualla. Ja kivaahan siellä oli - ja aktiivista. Yhden päivän aikana ehdimme tehdä jälkeä, ottaa tottista (meidän Hannun yksi lempiloilotuksia...), tehdä yksi hakuharjoitus (Hunksi-punksin elämän ensimmäinen), osallistua leirin perinteiseen juoksukilpailuun ja kokoustellakin vielä Pohjois-Suomen paikallisjaoston vuosikokouksessa siinä päivän päätteeksi. Kotiin keikalta tulikin sitten yksi tosi väsynyt Hunksi, kun piti siinä kaiken ohessa vähän tyttöjäkin - Javaa, Laraa ja Neveä - viihdyttää.

 Viime sunnuntaina me Pohjois-Suomen paikallisjaoston kajaanilaiset ja yksi sotkamolainen ja yksi keiteleläinen aktiivi pistimme sitten kaikki voimamme peliin ja pidimme yhdistyksen nimissä match shown Hauholan koulun kentällä Kajaanissa. Mätsärin yhteydessä järjestimme koiratarvikekirppiksen ja arpajaiset ja lisäksi pidimme kanttinia ja möimme aina takuumenekkistä grillimakkaraa. Voimain ponnistus kannatti ja yhdistyksen kassa karttui ihan kivalla summalla! Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille tapahtumaamme osallistuneille ja erityiskiitos tuomareillemme Maijalle ja Ullalle - tehän veditte porukkaa! :)))

 Eilen maanantaina saimme kotiimme vieraaksi koirahieroja/refleksologi Sannan, joka kävi Hunkan muskelit läpi ja vatkasi poikaa liki tunnin. Thai-hierontaa, sanoi Hannu :) Ja tosi hyvin otti Hunka hierontapalvelun vastaan - oikeastaan ihan yllättävän hyvin, ottaen huomioon, että nyt oli ihan ensimmäinen kerta. Silmät rupesivat luppasemaan ja nenä valumaan ja yhdessä kohdassa poika tuntui olevan ihan puoliunessa. Siitä sitten säpsähti pystyyn, kun kuuli Hannun kulkevan ovesta. Mitään selkeitä sormiin tuntuvia jumeja Sanna ei kyllä Hunkasta löytänyt, ja tätä olin itsekin jo aavistellut. Eli ehkä ne jumit ovat sittenkin jossain siellä rankapuolella. Yritämme selvittää niitä sitten ensi keväänä, jos menemme vielä uusintakuviin. Mutta siihen saakka eletään, ettei mitään ongelmia ole!

 Ensi viikon viikonloppuna on Oulussa näyttely ja sinne lähdemme lauantaina Enzon ja Millan (sekä Maijan ja Jekun) kanssa. Hunka jää tällä kertaa kotiin. Päädyin tähän menettelyyn siitä syystä, että pojat ovat nyt samassa luokassa. Näyttäydytään nyt näyttelyissä jonkin aikaa vuoron perään.