Voi hitsi, miten tuntuu hyvältä! Ehkä tämä operantti tie onkin kuin onkin se oikea! :)

 Kävi nimittäin niin, että Hunka teki juuri aamulenkin päätteeksi lähestulkoon täydellisen noudon omassa pihassa. Loppuistumisineen ja luovutuksineen. Ensimmäisen kerran. :)) Jii-haa! Kaikki palaset ovat siis naksahtamassa kohdalleen.

 Niin, eihän tässä sinällään mitään maatakaatavan ihmeellistä ole, mutta minua itseäni ei kyllä lakkaa hämmästyttämästä se, miten nopeasti - ja vähällä treenaamisella :o - tottisjutut Hunkan kanssa ovat naksuttimen avulla edenneet.

 Välillä meinaa iskeä suoranainen epäusko itseenkin... Menenköhän sittenkin syteen ja saveen, kun en kouluta enää samalla tavalla kuin ennen... Eli kaikenlainen pakottaminen on jäänyt minulta "kouluttamisesta" kokonaan pois.

 Juuri noudon kohdalla voisi esimerkinomaisesti todeta koulutusajatusmaailmani muutoksen. Kun ennen koulutin koiraa "käskystä noutamaan", nykyisin Hunka "saa tuoda minulle kapulan".

 Ja tänään tämä juttu todellakin toimi!!!

 Mutta ei tämä kaikki voi todellakaan olla näin helppoa. Takuuvarmasti tulee vielä isojakin takapakkeja. Mutta sitten niihin on vain keksittävä operantti ratkaisu.