1176910.jpg

 Se on sitten uusi vuosi 2008 ja haluan aloittaa sen ehdottomasti tällä Marie-Clauden lähettämällä joulukortilla. Siinä lakota-leirin rauhaa vartioi Minnan oma Hunks! Perusleirissäkin Leirikadulla kaikki hyvin! Tässä samalla KIITOKSET KAIKILLE meitä joulutervehdyksin muistaneille!

 Vuosi vaihtui perusleirissä rauhallisesti meksikolaisesta ruoasta ja Hannun hyvän ystävän Riston seurasta nauttien. Iltalenkin teimme Hunkan kanssa hyvissä ajoin ennen ilotulitussodan alkamista. Tuntia ennen sodan virallista alkua valopaukkuja oli jo ihan riittävästi, mutta Hunkaa ne eivät hätkähdyttäneet mitenkään.

 Vuoden ensimmäisen päivän vietinkin sitten kampaajana. Kammattavana tällä kertaa oli Enzo ja voi pojat sitä villan määrää! Jostain kumman syystä aika monien kainuulaisten briardien kodeissa on viime aikoina keritty lampaita! :) Jotain osuutta asiaan taitaa olla ensi lauantailla ja Tamminäyttelyllä...

 Näin vuodenvaihteessa on myös tapana tehdä tiliä menneestä ja listata alkavan vuoden tavoitteita ja suunnitelmia. Meillä menneen vuoden suurimpia kohokohtia olivat poikien saamat sertit, Enzon sijoittuminen PU2:ksi erikoisnäyttelyssä sekä Hunkan loppuvuodesta saama CACIB Jyväskylässä. Suurimpia pettymyksiä olivat puolestaan molempien poikien lonkkatulokset, mutta ensi kesän aikana tilanteet katsotaan vielä kertaalleen uusintakuvauksissa.

 Omalta osaltani totean alkaneen vuoden suunnitelmista sen perinteisen: eli että aion elää edelleenkin täysin suunnittelemattomasti... Mutta Hunksin kanssa vakaa aikomus on jatkossa panostaa entistä enemmän tottikseen.

 Loppuun vielä kuvan muodossa yksi suurimmista elämänviisauksista, joka on kirjoitettu kiveen nyt myös Leirikadulla:

1177093.jpg