Joo, kyllä nyt Herra Sääherralla on jotain meitä vastaan. Heti välittömästi, kun edes suunnittelen ottavani muutaman uuden kuvan Hunkasta, alkaa lunta työntää ihan taivaan täydeltä kuin tilauksesta.

 Vielä uuteen vuoteen asti meillä täällä Kainuussa suorastaan taivasteltiin lumen vähyyttä. Tuleeko tänä vuonna talvea ollenkaan, ihmeteltiin. Nyt on sitten pyryttänyt pariinkiin otteeseen ihan kinoksiksi asti.

 Mutta jospa huomenna Sääherra olisi suosiollisempi. Ainakin lähettämässään tiedotteessa huomiseksi on luvattu selkeämpää ja ehkä jopa pieni vilaus auringosta! :)

 Tässä otos tältä päivältä:

 1260774.jpg

 Webmestarimme Minnis yllätti meidät pistämällä sivujen ulkoasun kokonaan uudennäköiseksi! :) Pientä fiilausta sisällön suhteen joudutaan vielä tekemään, mutta jatkossakin uutisointi hoituu pääasiassa täältä blogin kautta.

 Tänään iltapäivä hurahti kasvattajan jatkokurssin lopputyön eli oman kennelin toimintasuunnitelman teossa. Neljä tuntia siinä meni! Olipa oikeastaan ihan antoisaa ja kasvattavaa pysähtyä hieman miettimään omaa kokemustaan ja arvomaailmaansa ihan kirjalliseen muotoon asti.

 Mutta nähtäväksi jää, hyväksytäänkö minun "suunnitelmani" ja tuleeko paluupostissa todistus hyväksytysti suoritetusta kurssista. Suunnitelma pitää olla Kennelliiton aluekouluttajalla ensi perjantaihin mennessä.