No niin. Eilen oli sitten se kauan odotettu toko-ryhmän aloituskerta. Sen verran muutosta käsikirjoitukseen tuli, että me mentiinkin jo tuntia aikaisemmin toiseen ryhmään - ja jäätiin sitten vielä senkin jälkeen venymään kentälle :)

 En aio tehdä tästä blogistani mitään yksityiskohtaisesti selitettyä treeniblogia, vaan kirjailen joitakin niitä näitä omasta mielestäni olennaisia huomioita. Jos ne nyt ketään kiinnostavatkaan.

 Eiliseltä päällimmäisenä mieleeni jäi, että meidän kohdallamme treenikerrat kannattaa aloittaa ruokapalkalla. Sen avulla koin saavani Hunkan paremmin "kuulolle".

 Kovasti Hunkaa kiinnostivat ympärillä, siellä täällä, edessä ja takana - ja joka puolella! - liikkuvat toiset koirat. Niistä meidän täytyy saada itsellemme "ilmaa vain" ja se ei tule muuten kuin ahkerasti kentällä kulkemalla ja treenaamalla.

 Loppua kohden Hunkan tarkkaavaisuus omaan tekemiseemme selvästi parani. Nyt siitä pitää vain tehdä se maailman tärkein asia!

 Ensi maanantaista alkaen meidän ryhmämme siirtyy illan ensimmäiseksi ryhmäksi, koska tuohon aikaan yhtä aikaa kentällä ovat myös kanakoirat, joille otetaan ampumisia. Tämä ei sovi illan kaikille toko-koirille.

 Minä olen tästä aikataulun muutoksesta enemmän kuin tyytyväinen. Samalla päästään Hunkan ihan oikeasti "treenaamaan" paukkuja, siinä kaiken muun tekemisen ohessa - tai oikeastaan Hunka saa tilaisuuden "oppia kuuntelemaan" niitä.