Tasan kuukausi aikaa siihen, kun Tanja, Maija ja minä lennämme A-luokan matkalle Saksaan, Saksan Briard Clubin 20-vuotisjuhlanäyttelyyn ja U.E.B.B:n päänäyttelyyn.

 Tänään asiat lutviutuivat niin, että samalla reissulla käydään myös Ranskassa!

 Tosin ihan vain nukkumassa... :-) Varasin meille majoituksen Strasburgista, Formule 1 -hotellista. Kysymyksessä on halpishotelliketju, jossa majoittuminen on melkeinpä puoli-ilmaista. Neljä yötä kolmelta aikuiselta pikkuruisella aamiaisella yhteensä 182 euroa. Ei paha. Ei todellakaan.

 Vessat ja suihkut ovat kyllä todennäköisesti käytävällä, mutta eihän siellä hotellissa käydä kuin nukkumassa ;) Ja vessanvetohanikkaakaan ei tarvitse enää etsimällä etsiä, kuten edellisellä Ranskan reissulla Tanjan kanssa vuonna 2001. Nyt tiedän, että pönttö huuhtoutuu samalla, kun vessan oven aukaisee... :)

 Matkaa näyttelypaikalle majapaikasta on noin 40 kilometriä suuntaansa, mutta jospa se sujuisi suht sutjakkaasti. Puuttuu enää auto, jolla tuota matkaa taitetaan, joten lähipäivinä onkin sitten järkättävä vielä vuokra-auto odottamaan Frankfurtin kentälle.

 Matkakuume nousee!