1626352.jpg

 Eilen lauantaina oli herätys kukonlaulun aikaan kello 5 ja kuudelta Mervi ja Päivi tulivat noukkimaan meidät kyytiläiset läheisen marketin pihalta. Ei muuta kuin Hummerin... eikun Dumperin kokka kohti Kiteetä ja Susanna Mölsän vetämään tottelevaisuuseminaariin, johon myös Hunka oli valittu yhdeksi koiraoppilaaksi.

 Meidän oppituntimme oli päivän viimeisenä. Sitä ennen Susanna oli käynyt läpi yhdeksän muuta koirakkoa ja antanut heille jokaiselle yksilöllisiä koulutusvinkkejä niihin asioihin ja liikkeisiin, joihin ohjaajat neuvoja kaipasivat. Ei voi muuta kuin ihailla kuinka intensiivisesti Susanna jaksoi pitkän päivän loppuun asti keskittyä jokaisen koirakon suorituksiin.

 No... Meillä niitä vinkkejä tarvitaan ihan joka asiaan ja joka liikkeeseen ;) Tälläkin kerralla lähdettiin taas ihan perusasioista eli perusasennosta, seuraamisesta, koiran oikeasta paikasta sekä oikea-aikaisesta palkkaamisesta. Päästäänköhän me tästä koskaan etiäpäin... :o

 No, näitä on kiva hinkuttaa... Fiilata ja höylätä. (Kaikki kuvat: Mervi Heikkinen)

 1626348.jpg

 1626355.jpg

 1626353.jpg

 1626360.jpg

 Välillä on kuitenkin pakko vähän hyppiä ja pomppia...

 1626361.jpg

 Nyt onkin sitten VIISI VIIKKOA aikaa hinkata perusasioita. Alkoi nimittäin KESÄLOMA!

 Mutta emännän asenne on edelleen tämä:

 1626366.jpg

 Ziljoonat kiitokset punanahkoille VAUHDIKKAASTA Karjalan kierroksesta ja Lieksan lirkutuksista! :) :) :)

 Blogivierailleni kerrottakoon, että tähän inside-vitsiin liittyvät sellaiset tosiasiat, että autossa, jolla olimme liikenteessä, oli ihan oikeasti nopeudenrajoitin!!! Pääsimme etenemään nopeimmillaankin 88 km tunnissa... (Yritä Mepa kestää - tai poistaa se rajoitin! ;) Ja kun mennessä meitä oli kolme naista ja neljä koiraa (Hunkan lisäksi suursnautserit Easy, Tirsa ja Ami), niin palatessa vankkurimme eläinluku lisääntyi vielä kolmella kalkkunalla!

 1634496.jpg

 Tämmöinen önstö se sieltä Lieksasta meidän kyydissämme Kainuuseen, tarkemmin sanottuna Paltamoon lähti. Elvis on kukko nimeltään ja kuvassa on kuulemma menossa munanleimaus :o ???