Tänään tehtiin parhaat toko-treenit mitä ikinä!

 Tiina tekstasi töiden jälkeen, että tänään olisi taas mahdollista pitää pienet kimppatreenit, ja ei muuta kuin välittömästi menoksi. Ja perhana. Tänään kaikki meni kuin tanssi! Hihnaa ei käytetty lainkaan ja kertaakaan Hunka ei tehnyt elettäkään, että olisi lähtenyt Neppua moikkaamaan. Ei vaikka Neppu läpsytteli nahkahanskaa poskelta toiselle ihan muutaman metrin päässä.

 Paikkamakuukin otettiin varmaan ihan vajaan parin metrin välillä. Ja pariinkin kertaan. Hyvin pysyi poika laakereillaan.

 Kaikkea muuta tokon alo-liikkeitä tehtiin paitsi hyppyä (kentällä ei ole esteitä). Niinpä otin myös pari kertaa noutoa (avoimen luokan kapulalla), jotka nekin sujuivat aika mallikkaasti. Lisäksi vielä vähän tikkataulutreeniä ja kosketuskeppiä.

 Not bad...

 1914931.jpg

 1914932.jpg

 Mutta sitten ne huonot uutiset.

 Hunkan ja Enzon uusintalonkkakuvien tulokset tulivat. Itse asiassa jo viime viikolla. Ja himpun verran huonompina kuin vuosi sitten. Hunka on nyt C/C ja Enzo D/C.

 Vaikka yleisarvosana kummallakaan ei muuttunut, niin silti vähän ketuttaa. Oltaisiinpa saatu pitää edes ne toiset lonkkanivelet molemmilla B:nä.

 Vähän tässä mietin, että katsoisikohan Hunkan osalta homman ihan loppuun asti ja lähettäisin kuvat paneeliin. Saisinpahan sitten useamman eläinlääkärin mielipiteen ja tuskin tulos nyt ainakaan D:hen tippuu.