Kajaanin Tamminäyttely oli ja meni viime viikonloppuna. Vasta nyt tuntuu, että uusi vuosi minun kohdallani on alkanut... Kun tästä koitoksesta jälleen kerran selvittiin. Tamminäyttely-viikonloppuna ei todellakaan levätä, vaan Pallohallilla ollaan aamusta iltaan, talkoilemassa.

 Mutta että ihan iltapäivälehtien otsikoihin päädyttiin... :o ... rotikan puremistapauksen johdosta. Erittäin ikävää ja valitettavaa tottakai, mutta mitkä mittasuhteet tapaus sai mediassa... "rottweiler raateli naisen..." Oli siinä vähän omakin todellisuudentaju koetuksella... Joten se siitä toimittajien objektiivisuudesta.

 Omat sydäritkin menivät siinä sivussa ja mikäpä sen mieluisampaa kuin juhlia niitä tärkeimmän harrastuksen parissa. Alkuviikosta posti kantoi kotiin myös synttärilahjan Uusitalon Minnalta - kuvassa olevan briard-aiheisen kännykkäkorun! :-) En ole ennen moista korua omistanutkaan, mutta pakottavista syistä koru koristaa nyt työpuhelintani. Omassa simpukassani kun ei ole sitä koloa, johon korun voisi ripustaa.

 Viime maanantaina alkoi myös agisähly, ekan kerran joulutauon jälkeen, ja tiistaina työpaikkaporukan viikoittainen kuntosalivuoro. Jess! Täällä sitä yritetään lenkkeilyn ohessa harrastaa myös hikiliikuntaa ja kasvattaa lihasvoimaa.

 Mutta huomenna tiedossa on taas vallan toisenlaista ja minulle aika harvinaista herkkua - SM-liigaa! :-)))))) Ohjelmassa on KalPa - TPS Kuopiossa ja sinne lähdetään Kainuun Lehdistökerhon porukan kanssa junalla. Ihanata, ihanata... Päästään peliin KalPan vieraiksi ja minä tietysti toivon, että saataisiin tavata myös Sami Kapanen...

 Hunkalle on reissun ajaksi tilattu beibisitterit ;-)