... Tulosvedosta nimittäin Hymy 

Kajaanin Hokki antoi minulle eilen pienen kivan 90,30 euron voiton kaatamalla Vaasan Sportin maalein 1-0. Ja huomenna jatkuu...

Tänään käytiin Hunksin kanssa Sotkamossa treenaamassa. Ihan oli sellaiset yleiset tapatottistreenit, joissa kentällä oli jos jonkinlaista karvajalkaa. Kylläpä teki Hunkallekin hyvää käydä kuljeskelemassa ympyrää siellä räksyttävien pystykorvien keskuudessa Silmänisku

Sotkamoon meidät houkutteli Riitta, joka itsekin osallistui treenilöihin Herkko-briardinsa kanssa. Melkoinen Hercules se Herkko!

Itse olin aika tyytyväinen Hunkan tekemisiin ja ennen kaikkea käytökseen. Pujottelut ja ohitukset menivät aika jees. Koko aikaa kontakti ei ollut ihan sataprosenttista, mutta sen voin kyllä hyväksyä, sillä härdelli ympärillä oli välillä aika melkoinen.

Parit luoksetulot Hunka teki ihan säpäkästi ja tavalleen tyypillisesti lopputörmäyksen kera, mutta sekään minua ei haittaa. Pääasia, että tulee vauhdikkaasti.

Loppuun päästiin ottamaan vielä parin minsan paikallaolo kahden tyttökoiran välissä. Hyvin pysyi Poika aloillaan siinä bokseri- ja hoffitytön keskellä.

Loppuun vielä pari kuvaa treenilöitten jälkeen.

Tässä Hunka kärsivällisesti odottaa, kun emäntä häärää Herkkoa kuvaamassa.

Ja saatinhan ne pojat samaankin kuvaan Silmänisku

Sotkamon Herculeksesta muutama kuva lisää kuvagallerian puolella.