1238943734_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään oli ihan huippu keli ja niinpä suunnattiin Hannun ja Hunkan kanssa mökille heti, kun kynnelle kyettiin. Minä hiihtämään ja arskaa ottamaan, Hannu paistamaan makkaraa. Ja Hunka tekemään vähän kaikkea... Minä en makkaraa nyt tähän palaan syö, sillä olen ollut jo yli kuukauden lihattomalla "paastolla". Alunperin oli tarkoitus olla pääsiäiseen asti, mutta saapa nähdä, jatkuuko siitä vielä pitempäänkin. Punaisen lihan osalta niin voi hyvin käydäkin. Makkaranpaistokuvia voi kuitenkin katsella galleriasta ;-P

Blogi on ollut vähän aikaa hiljaa, mutta kaikenlaista on tapahtunut... Suurinta päänvaivaa tuotti ehkä se, että meille olisi ollut tulossa pikkuveli Italiasta, mutta aivan viime metreillä päätin, että ei, nyt ei ole oikea aika. Hunka on siinä iässä, että koulutukselliset jutut ovat meillä vielä pahasti kesken, ja haluan keskittyä ihan täysillä niihin. Muutenkin tämä elämä yhden "maitopojan" kanssa on NIIN ihanaa ja helppoa, että en halunnut sitä vaarantaa... Meillä ei kotona stressata eikä tapella. Eikä minun tarvitse ikinä tulla kotiin siinä pelossa, että kotona olisi tehty jotain luvatonta tai että kotia olisi sotkettu. Itse asiassa Hunka ei ole koskaan pissinyt tai kakannut sisälle. Ihan ihmelapsi, sanon minä, ja luulenpa, että toista samanlaista ei ole olemassakaan... Eli se siitä, uudesta pennusta.

Perjantaina käytiin Pian kanssa rokkailemassa 70-luvun tahtiin Katinkullassa. Viitisen tuntia pistettiin jalalla koreasti ja Mustajärven Pate on... yhä edelleen aika Ukkometso... ;-P "... Kun Suomi pelaa lätkää, se iskee joka jätkään..." ... Mistä saadaankin hyvä aasinsilta jäkikseen:

Lauantaina Tulosveto antoi minulle jälleen kerran kivan pikkuvoiton, kun Kärpät taisteli tiensä finaaliin - ja jätti espoolaiset tien poskeen! Kiitos Kärpät!!!

Huomenaamuna myyntiin tulevat finaalipelien liput ja meininki olisi kova päästä pitkänä perjantaina kuuntelemaan Maamme-laulua Raksilaan. Saapa nähdä onko lippujen saanti yhtä helppoa kuin Madonnaan ja Metallicaan... ;-P (Hannalle tiedoksi, että Poriinkin ollaan tulossa!)