1241359514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hopsan. Kylläpäs on vierähtänyt aikaa edellisestä päivityksestä. Melkein kuukausi! Mitä lie kevätväsymystä, kun ei ole jaksanut oikein kirjoitella...

Kuluvan viikon olen viettänyt talvilomaa. Tai ehkä pikemminkin kevätlomaa - tai kenties ensimmäistä kesälomaviikkoa - sen verran kesäisiä ovat vapun päivät Kajaanissa olleet.

Lomaviikon alkajaisiksi osallistuin viikonlopun kestäneelle valokuvauskurssille ja huh heijaa, miten tuli taas kädetön olo... Ja jos jotain taas opin, niin ainakin sen, että kirkkaassa puolen päivän auringossa ei kannattaisi ottaa yhtään kuvaa...

Niinpä sitten teinkin toissa iltana Hunkan kanssa valokuvauksellisen iltalenkin ilta-aurinkoon... Kajaaninjokivarteen, missä jäälautat olivat hauskasti rantautuneet rantakivikkoon.

Mustan koiran kannalta tuo ilta-aurinko on myös mitä epäkiitollisin kuvausolosuhde. Silloin mustastakin koirasta saa punaisenruskean... Mutta jo senkin takia halusin lähteä kuvaamaan ja pistämään omia kykyjä vähän koetukselle. (Lisää kuvia galleriassa.)

Olkoon nämä kuvat samalla myös Hunkan synttärikuvia! Poika täyttää nimittäin huomenna kokonaiset KOLME vuotta!!!

Mitään synttärijuhlia me ei pistetä pystyyn, eikä kakkuja kokata. Meille juhlaa on jokainen päivä, joka saadaan olla yhdessä.

Paljon Onnea Synttärisankarini!