Pian alkaa olla viikko takana kolmen viikon pätkästä kesälomaa. Reissuun lähdettiin heti viime sunnuntaina ja ensiksi suuntana oli Lahti, missä tehtiin tupatarkastus veljeni Juhan kämpille.

Maanantaina iltapäivällä Hunka jäi Juhan hoitoon, kun Hannu ja minä jatkoimme matkaa Helsinkiin ja Metallican keikalle.

Toisin kuin viimeksi, stadikan keikalla, tällä kertaa ei tarvinnut kitua katsomossa, vaan liput oli saatu ihan ytimeen, kentälle. Ja siellä kun jaksoi hivenen suunnistaa, niin kohtapa olinkin jo toisessa rivissä ja parin-kolmen metrin päässä Hetukasta. Auts...

Siinä sitten innostuin ottamaan muutaman kuvan Jamesista kännykkäkameralla - sillä seuraamuksella, että puhelinkin meni ihan sekaisin :o Eikä uutta ole vielä juhannuksesta johtuen tähän hätään saatu.

Tiistaista torstaihin kortteerasimme Pojan kanssa Juhalla, aivan Lahden keskustassa, kerrostalon viidennessä kerroksessa. Useamman kerran päivässä ajelimme kantti kertaa kantti -kokoisella häkkihissillä alas ja ulos ja takaisin ylös. Ja tutustuimme lähitienoon lenkkeilymahdollisuuksiin.

Ihan tosi hyvin Poika jaksoi elää cityelämääkin. Ei ollut mitenkään levoton, eikä haukkunut mitään ääniä. Hiljaa oli senkin ajan, kun emäntä laukkasi pari päivää lahtelaisissa antikvariaateissa ja vaatekaupoissa.

Ja sitten.

Torstaina, juhannusaaton aattona, juuri kun olimme starttaamassa kohti kotia, Volvon startti sanoi, että naks naks.

Siis ei voi olla totta!? Tähänkö sitä jäätiin, Luhdan outlet -myymälän parkkipaikalle?

No, onneksi hätä ei sittenkään ollut sen näköinen, vaan pienellä auttamisella Volvo pärähti käyntiin ja kotimatka saattoi alkaa. Mutta kieltämättä mielen vieressä pyöri, että mitähän seuraavaksi? Mitähän sähköä minä oikein välitän?

Hannu oli keskiviikkona myös AC/DC:n keikalla, mutta minulle tuliaisena tuli tämmöinen nukke:

1245445117_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Viime viikolla posti kantoi puolestaan Ranskasta tämän: (Kiitos Leena M!)

1245445153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mutta koska nyt on juhannus, niin pistetään myös yksi kukkakuvakin ;-P

1245445063_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvää juhannusta ja keskikesän juhlaa kaikille Hunks -blogin lukijoille!