1246456427_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolmas ja viimeinen lomaviikko tähän palaan menossa. Hellettä on piisannut ihan mukavasti ja tällä viikolla ollaan käyty Hunksin kanssa kaksissakin puistotreeneissä.

Maanantaina oltiin Kaisan ja Urhon sekä Annan ja Rommi-lakun kanssa Armeijanlaakson isoilla puistoviheriöillä (käkkärät urostreenit!). Kesän eka jälkikin sillä reissulla tehtiin, eikä se nyt aivan ojan pohjallekaan mennyt.

Eilen tiistaina neljä viidestä meidän tokon joukkue-SM -kisajoukkueesta kokoontui yhteisiin treeneihin Kainuun Sanomien entisen painotalon nurmialueelle. Paikalla olivat Tiina ja Neppu, Kaisa ja Urho, Tanja ja Minni sekä me. (Poissa olivat Anne ja Babi.) Treenikuvia voi käydä kurkkaamassa kuvista!

Treeneihin tullessaan Tiina toi meille myös upouudet kisapaidat. Kirkkaanpunaisiin t-paitoihin on rintamukseen brodeerattu linna, tassu ja kirjaimet KSTK eli Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho, jota kisoissa edustamme.

Eilen selvisi myös se, että kisareissulle saamme matkaseuraksemme menomatkalle ainakin Kaisan ja Urhon sekä mahdollisesti myös Tiinan ja Nepun. Kisoja edeltävän yön vietämme Kaisan mökillä Lammilla.

Huiks! Tässähän alkaa kohta jännitys hiipiä puseroon!

Etenkin, kun viime aikoina Hunka on alkanut mielestäni osoittaa jonkinlaisia tympääntymisen merkkejä. Parissa viime treenissä luoksetulo on irronnut vasta toisella käskyllä. En tiedä miksi.

Ehkä se on tämä helle, joka tuntuu vievän pojasta enemmänkin mehuja.

Tai sitten - nyt on vaan yksinkertaisesti muutaman päivän tauko paikallaan.

1246456463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Poika puistossa.