Meillä se jököttää tämmöinen pukki Kajaaninjoessa!

Kysymyshän on tietysti kekripukista, mutta minusta se näyttää pikkuisen myös briardilta! Fawnilta semmoiselta, jossa on myös hivenen charbonnea... Tupsukorvat ja oikein makeat "tolppajalat", ihan niin kuin iki-ihanalla Kertulla! Yhdellä minun lempparibriardeistani ikinä! Terveisiä vaan Kertulle!

Itse kekrihän lienee vähän pakanallinen juhla, jota kaikki eivät edes hyväksy. Mutta meillä, täällä pakanamaakunnassa sitä ihan juhlitaan! Jess!

Omalta osaltani juhlinta keskittynee perjantaihin, kun Viikate-miehet saapuvat kaupunkiin. Jess sillekin!

Mutta harmi vaan, että upea pukki tuikataan tuleen lauantaina. Sitten sitä ei enää ole... Minä kyllä olisin katsellut sitä pitempäänkin!

Mainittakoon vielä, että tämänvuotisenkin pukkikomeuden on tehnyt sotkamolainen Tipasojan kyläyhdistys.

Kovasti olisin halunnut Hunkan ja pukin samaan kuvaan, mutta tällä aikataululla se ei enää onnistu. Työpäivän jälkeen on jo niin pimeää, että mustaa poikaa on turha yrittää tällätä samaan kuvaan. Komeilkoon siis pukki ihan issekseen. Nämäkin kuvat nappasin tänään työkeikalla.

Talviaikaan on siis siirrytty. Valoisan ajan lenkkeilyt ja puuhailut keskittyvät nyt sitten tästä lähtien viikonloppuihin. Pitää yrittää käyttää ne tehokkaasti!

Avoimen luokan toko-juttuja ollaan Hunkan kanssa harjoiteltu ja yritetty saada niihin vähän rutiinia. Hyvällä alulla ollaan!

Mutta kyllä Poika on vielä aika beibiboi. Iltavillitkin iskevät vielä, ihan kuin pikkupoikana. Silloin saavat apinat kyytiä.