Enää muutama minuutti jouluaattoon, mutta nyt on kaikki valmista! Joulu tulla saa!

Joitakin joulukorttejakin kerettiin tekemään - sekä perinteisesti postin kannettavaksi että sähköiseen muotoon. Kaikille muille, meidän blogimme lukijoille, joulutervehdys tässä:

Meille onkin tulossa ihanan rauhallinen joulu! Ihan vaan ollaan ja nautitaan kotona olosta! Jouluruokia käydään nauttimassa iskällä ja Tuijalla sekä Hannun porukoilla. Kotiin ostettiin vain omenoita, viinirypäleitä ja ananas! Niin ja Pojalle semmoisia pieniä herkkupateita Eukanuban sekaan laitettavaksi.

Kovasti on ollut työkiireitä näin joulun alla. Messarin reissukin heitettiin Tarjan kanssa siinä sivussa. Ihan oli mukava matka, vaikkei mitään menestystä tullutkaan. EH molempina päivinä eli Ei Hyvä, niin kuin Hannu sanoo.

Vähän alkoi tuntua siltä, että nämä näiden päivien messarin näyttelyt alkavat olla jo liian isoja meille. Että niistä nauttisi ja niissä olisi kivaa. Ainakaan tämmöisen ison karvaturriuroksen kanssa. Ihan mukavasti Hunka siellä tungoksessa käyttäytyi, mutta itsellä on koko ajan semmoinen tunne, että silmät pitäisi olla selässäkin. Ja se ei ole kovin kivaa.

Ehkä me jätämmekin nämä tämän sortin megaisot tapahtumat tulevaisuudessa osallistujina väliin. Pelkkänä ihmisturistina tapahtumasta saisi varmasti irti paljon enemmän.

Rauhallinen joulu ja toivon mukaan piiiiiitkät joulunpyhät tulevat tarpeeseen. Joulusta kun selvitään, niin edessä on taas Tamminäyttely -viikonloppu, jonka johdosta emännän talkookiireet alkavat jo näyttelyä edeltävällä viikolla. Itse näyttelyviikonloppu ollaan kineksessä aamusta iltaan, mutta piiiiiitkästä aikaa meille kotiin on tulossa myös näyttelyvieraita! Ja ihan yökylään! Kiva! Kolme briardköllykkää pohjoisen suunnasta...

Welcome! Jäämies jo odottaa teitä!

(Lisää kuvia jäämiehestä kuvagalleriassa.)

Ja koska tämä todennäköisesti jää tämän vuoden viimeiseksi blogikirjoitukseksi, pistetään peliin vielä vähän horoskooppia.

Emännälle ennustetaan mm. seuraavaa:

"Vuosi tietää kauriille painavia ajatuksia... Elämänkulkua on pakko pysähtyä katselemaan lähemmin... Merkkiin kohdistuva paine, seitsemän vuoden välein ilmaantuva tarkistuskierros on joillekin kauriille kohtalokas. Osa selviää muutoksista vauvakiireiden tai talonrakennusprojektin tuomilla stressihormoneilla..."

?????????