Zinnia, Hunka ja Helena.

Tänään olikin taas niin kipakka pakkanen (auton mittari näytti -23 astetta), että päätettiin Helenan kanssa jättää lauantaitottikset väliin. Sen sijaan suunnattiin ihan vaan metsälenkille Nikaraan.

Minä pakkasin Pojan lisäksi mukaan myös kameran, vaikka vähän kyllä mietitytti, miten omat näpit ja kameran akut kestävät sitä kylmyyttä. Mutta hyvin kestivät ja vaivan palkaksi tänään näyttäytyi myös aurinko! Ja nätisti näyttäytyikin.


Hunka ja kevättalven Valo.

Muutama otos lisää Kuvat -galleriassa.

Tamminäyttelystäkin on jo parisen viikkoa. Tanjalle kiitokset taas kerran Enzon hienosta esittämisestä! PU2:na saadun vara-cacibin pitäisi vahvistua ihan varsinaiseksi cacibiksi, koska PU1:ksi valittu Vico on jo kansainvälinen muotovalio. Mekulle kiitokset cacib-palkintojen antamisesta Enzolle jo näyttelyn aikana ja Superonnittelut upeasta RYP-kakkosesta! Kannatti tulla Kajaaniin!

Hunkan osalta näyttelyjä ei ole lähiaikojen suunnitelmissa. Seuraava virallisempi juttu meidän osaltamme lienee huhtikuussa Tampereella pidettävä oman yhdistyksemme järjestämä luonnetesti.