Perjantaina heti töistä päästyäni suunnistin aidan toiselle puolelle katsomaan, mikä siellä on tilanne.

Hyvin oli hiljainen talo. Siivoojat olivat jo lähteneet. Kovinpa olivat nopeita..., ajattelin. 

Mutta sieltä täältä lattia tuntui minusta kosteahkolta, joten ehkä he olivat lähteneet ihan muutamia minuutteja aikaisemmin.

Vielä perjantai-iltana kaadoin ensi töikseni Leirikatu vitosen ja kolmosen välissä olevan vanhan, korkean ja painavan kestopuuaidan. (Hannu oli vielä junassa tulossa Helsingistä kotiin. Ei muuten ollutkaan missään Porissa, kuten aikaisemmassa postauksessa kirjoittelin... ;-) Pitäähän uuteen kotiin suora kulkuyhteys olla! Kirvestäkin jouduin käyttämään ;-)


Hunka "uudella portilla".

Lauantaina ajelin uuden pihamme nurmikon, joka oli päässyt lievästi sanottuna ylipitkäksi. Ruohonleikkurikin hyytyi useampaan otteeseen. Leikkuun jälkeen ei auttanut muu kuin ottaa harava kauniiseen käteen ja haravoida leikatut nurmimättäät pois, etteivät tarttuisi Hunkan tassuihin ja turkkiin ja kantautuisi sisälle.


Heinätöissä.

Pistetäänpäs vielä muutamia kuvia sisältä:


Olohuoneessa meillä on tämmöinen aivan ihana avotakka, joka on varaava. Edessä olevan chippendale-kaluston myyjät jättivät meille. Takan oikealta puolelta mennään kolme porrasta alas kirjastoon.


Eteisessä on ihana integroitu kaapisto/lipasto, jonka laatikoihin aion laittaa pipot, lapaset, kaulahuivit jne. ryhmittäin omiin laatikoihin. Eipä tartte sitten etsiä!


Eteisestä, heti ulko-oven vierestä mennään "Hannun siniseen vessaan", joka on alunperin toiminut vierasvessana. Vessa on kaksiosainen. WC-pönttö on oven takana omassa osiossaan ja käsienpesuosasto omana osastonaan. Tiedättekö miksi? No siksi, etteivät vessan äänet kuulu ruokapöytään! (Arkkitehdit olivat ainakin aikoinaan fiksuja!) Sinisen vessan seinässä on alkuperäistä 60-luvun mosaiikkikaakelia.


Isommassa (minun...) vessassa on vihreä-valkoinen värimaailma ja messinkiset pyyhekoukut. Söpöt!


Makuuhuoneen vaatekaappien ovissa on samaa tapettia kuin seinässä. (Aivan kuten Villa Maireassa... ;-)


Lattioista suurin osa on tammiparkettia. Parkettimies tulee huomenna katsomaan ja varmistamaan asian. Tarkoitus olisi hiotuttaa lattia. Ja kyllä ehkä kannattaakin, jos koko lattiasta tulee tuon värinen kuin mikä on paljastunut ilmeisesti jonkin pienen kaapin alta.


Ja keittiöremontti alkaa sitten tästä... :-)