On lipsahtanut aika pahasti remontin puolelle tämä minun blogini. Mutta salittakoon se minulle... onnelliselle.

Remontin - tai oikeammin keittiö- JA putkiremontin keskellä eletään. Keittiötä ei ole toistaiseksi ollenkaan. Kahvivesi otetaan vessan hanasta ja keittiön virkaa hoitavat kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni, jotka olen viritellyt ruokailutilan seinustalle, 2,80 metriä pitkän senkin päälle. Sehän on ihan kuin keittiön taso! Tiskit tiskaan kiltisti käsin, laakeassa muoviämpärissä (vai mikä se nyt on...) saunan pesuhuoneessa.

Viime lauantaina ostettiin uusi ruokailuryhmä, johon ihastuin heti ensi silmäyksellä. Alunperin mietin, josko olisin sijoittanut Boknäsiin, ja tarkoitus oli ostaa kahdeksan hengen ryhmä, mutta kun tämä kuusihenkinen ryhmä tuli vastaan ja vieläpä esittelykalusteen hinnalla, ei kauan tarvinnut miettiä. Ryhmä on nimeltään Liias Raita ja väriltään se on ranskanpähkinä. Pöydän ja tuolien alakarmeja kiertää alumiinilista. Extralisänä pöytään kuuluu tarjoilutaso, joka on ikään kuin kenkäteline, joka nostetaan keskelle pöytää ;-) Nyt se on senkin alla piilossa.


Liias Raita.

Lisäksi ostettiin pieni punainen vuodesohva kirjastoon. Vierassohvaksi. (Tulis vaan joku vieras...)

Kyllä siihen pitäisi kahden ihmisen nukkumaan mahtua, vaikka kuvan perusteella näyttää, että yksi pieni Hunka-poika täyttää koko sohvan. Sohva itsessään on 160 cm leveä, mutta nukkumaleveys on 130 cm.

Mööbelikaupassa tapasin myös Korhosen Pertin (Kainuun kennelpiirin entinen pj), joka kertoi, että hänellä olisi joutilas kipinäsuoja takkaan.

Niinpä kävin iltapäivällä hakemassa myös sen ja istui kyllä kuin nakutettu meille.

Seuraavaksi odotellaan sitten putkiremontin valmistumista ja keittiökaappien saapumista. Toivottavasti ei menis enää kauan...

Meille tulee muuten valko-punainen keittiö!