No niinhän siinä sitten kävi, että kamelilta katkesi selkä. Tarkemmin sanottuna minulta.

Toissa sunnuntaina en pysynyt enää kävelemään enkä saanut vaatteita päälle, joten oli pakko mennä päivystykseen. Kahden piikin voimalla kestin sitten seuraavaan aamuun.

Koko viime viikon olin sairaslomalla (ja vielä tänäänkin, huomenna töihin). Tulehduskipulääkityksen myötä liikkuminen helpottui loppuviikoa kohden.

Viime lauantaina menin sitten omalla kustannuksellani magneettikuvaukseen (ihan sairaan kallista) ja siellä syykin sitten selvisi: välilevytyrä alimmassa välilevyssä.

Nyt sitten odotellaan täsmällisempää röntgenlääkärin lausuntoa, jonka pitäisi tulla tällä viikolla. Sitten taas työpaikkalääkärille kyselemään, että miten tästä eteenpäin.

Tosi veemäinen tilanne. Arvatkaapa vaan, millaista on yrittää ulkoiluttaa aamuvirkkua tai päivän makoillutta briardpoikaa kipeällä selällä... Auts.

No, tästä saadaankin kätevästi aasinsilta toiseen välilevyyn - tai oikeammin ehkä välitilaan - mutta siihen, joka on keittiön työtason ja yläkaappien välissä.

Se meillä on nyt vihdoin ja viimein paikoillaan! Viime perjantaina laitettiin ja kolmannella yrittämällä se lopulta onnistui.

Halusin välitilaan semmoisen maalatun lasin. Ihastuin siihen jo edellisessä keittiössäni, jossa kaikki yläkaappien ovet olivat maalattua lasia (joskin puukarmeihin kiinnitettynä).

No, ensimmäisellä kerralla nämä lasit eivät sitten olleetkaan maalattuja, vaan samettilasia, jolloin lasin takaa pilkotti ikävästi muutamia seinän epätasaisuuksia.

Niinpä lasit lähtivät erääseen paikalliseen mainostoimistoon kalvotettavaksi. Sekään ei mennyt ensimmäisellä kerralla ihan putkeen, koska kalvoa ei oltu vedetty aivan lasin laitaan asti.

Mutta kolmas kerta toden sanoi ja nyt ovat lasit niin kuin pitääkin.

Koska seinätilaa on niin pitkästi, oli lasi pakko laittaa kahdessa osassa. Yhtä yhtenäistä ei pystynyt saamaan.

Keittiö on vielä jonkin verran kesken. Liesitasoa ei ole vielä asennettu, valot ja pistorasiat puuttuvat... (sähkömiehen pitäisi tulla huomenna). Liesituuletin piti asentaa tänään, mutta jostain syystä asentajaa ei ole näkynyt.

Ajattelin ensin, että en laita kuvaa mistään keskeneräisestä, mutta pistetään nyt nämä pari.

Meidän viittä vaille valmis valkea-punainen keittiö:

Koneseinää: