Onpa viime päivityksestä vierähtänyt jo aikaa..., mutta korjataan nyt tilannetta hieman.

Karma on löytänyt valtaistuimensa! - Olohuoneen chippendale-sohvapöydän. Siinä se istua nakottaa, joskus pitkiäkin aikoja. Ja katselee olohuoneen ikkunoista naapuriin.

Oletan, että tämä on niitä tiibetinterrierin kissamaisia piirteitä... Mikä sinällään on minusta toisaalta ihan huvittavaa. Ihan kummasti tässä on tämän kaverin kanssa pipo päässä löystynyt. Enää en edes odota, että kotona meillä asuisi Hunkan lisäksi toinenkin tottelevainen, kuuliainen ja ihmispuhetta uskova nelijalkainen. Karma uskoo silloin kun sille sopii ja jos se on sen mielestä kannattavaa.

Mitäs meille on tässä alkuvuoden aikana tapahtunut? No, ei oikeastaan mitään uutisoitavaa, mutta lähipiirissä on sitten tapahtunut meidänkin edestä. Ja se on vienyt myös meiltä aikaa, energiaa ja jaksamista. Ei ole oikein jaksanut tänne blogiinkaan kirjoitella.

Mutta toivotaan, että elämä tästä eteenpäin hymyilisi sekä läheisillemme että meille!

Heti Tamminäyttelyn jälkeen kävimme Karman kanssa korvakarvojen poistossa. (Oho! En ole tainnut kirjata tänne blogiin edes ensimmäistä pentuluokan tulosta! :o Se oli 2. kp, ja erityisen iloinen olin tuosta kp:stä, vaikka kakkoseksi jäätiin...) Karvat poistettiin, koska Karma oli rapsutellut päätään, mutta enpä tiedä, oliko tuo toimenpide loppujen lopuksi tarpeellinen. Eivät ne karvamöykyt minun mielestäni mitenkään isoja olleet. Ja rapsutteluakin on poistosta huolimatta välillä aina ollut.

No, tammi-helmikuun vaihteessa alkoivat todella rapsakat pakkaset, ja meikä meinasi hajota. Kun mittari laskee miinus kolmenkymmenen alapuolelle ja sitä alkaa kestää päivästä päivään ja viikosta toiseen, niin elämästä tulee yhtä päivästä toiseen selviämistä. En tykkää.

Yhtenä pakkasviikonloppuna käytiin sitten Karman kanssa Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerhon järjestämällä Juha Kareksen handler-kurssilla. Ja kyllä minä varmaan jotain siellä opin. Eri asia sitten, osaanko käytännössä toteuttaa...

Viikon päästä sunnuntaina Karmalla on vuorossa ensimmäinen virallinen näyttelyesiintyminen Tuusniemellä, junioriluokassa.

Onneksi ei tarvitse itse esittää...