Eipä alkanut kovin hyvin tämä blogin uudelleen herättäminenkään. Ensimmäinen kirjoitus katosi, kun rupesin kuvia lisäämään. Argh ja prkl!

Vuodatuksen kaatuminen kesäkuun lopussa oli ihana tekosyy unohtaa koko blogin kirjoittaminen. Mutta kun siihen tunteeseen tuudittautuu, aloittaminen on aina vaan vaikeampaa...

Tuntuu ihan uskomattomalta, että kesä on jo ohi. Kun ei sitä tänne Kainuuseen tullut tänä vuonna ollenkaan. Koko kesän - siis KOKO kesän Kajaanissa on satanut.

Koko kesänä en juuri ottanut myöskään kuvia, mikä on tosi poikkeuksellista minulle. Mutta mitäpä sitä märkiä koiria kuvaamaan.

Muutamia kuvia heinä- ja elokuulta oli kuitenkin kertynyt kameran muistikortille. Pistetään niistä joitakin nyt tähän väliin.


Karma pestynä ja föönattuna heinäkuussa. Heti piti yrittää ottaa muutama kuva.


Hunkaakin on harjattu ja kammattu.




Kesäkuun puolivälissä aloitin viisi viikkoa kestäneen kesälomani, joka meni totaalisesti kesää odotellessa. Mitään ihmeellistä ei tullut tehdyksi.

Briardien erkkarissa käytiin Pian ja Keiran kanssa. Omat olivat mukana turisteina. Esitin Keiran, joka sai mukavasti varasertin! Kiva oli nähdä briard-tuttuja taas pitkästä aikaa!

Karmakin on kesän aikana käynyt parissa näyttelyssä, joista molemmista on tullut eri. Oulussa saatiin myös sa, mutta viimeksi Limingassa jäätiin ilman. Ensimmäistä sertiä vielä metsästetään!

Väliin taas kuvia:



















Terveysrintamallakin on joitakin tapahtumia. Heinäkuussa Karmalle tehtiin tiibetinterrierien linssiluksaatiotesti, mistä tuloksena oli kantaja. Myös NCL-testiä varten poskisolunäytteet on otettu ja tuloksia Englannista odotellaan. Lonkka- ja kyynärkuvissakin käytiin heti Limingan näyttelyn jälkeen syyskuun alussa. Niistäkin tulosten pitäisi tulla ihan piakkoin, eikä edes jännitä (toisin kuin aina briardin kuvien kanssa...). Ihan hyviltä ne nivelet näyttivät.






Elokuun lopulla piti Hunkaakin käyttää lääkärissä. Pitkin kesää jatkunut ripuli ei tuntunut enää "normaalilta" ripulilta. Eläinlääkäri löysi Hunkalta vaaaaaltavan kokoisen eturauhasen, mihin hoitona oli kaksi kertaa Tardak-piikki. Ensimmäisen piikin yhteydessä Hunka sai myös Tylosin-kuurin suolistotulehdukseen ja vatsa rauhoittuikin alle vuorokaudessa. Toisen piikin jälkeen vatsavaivat ovat jonkin verran palanneet ja lisäksi poika läähättää ihan huomattavan paljon. Seuraamme tilannetta vielä jonkin aikaa ja jos olo ei ala normalisoitua, niin pakko mennä uudestaan lääkäriin.

Syyssateetkin ovat alkaneet, mutta ei tunnu missään, ei tunnu missään... Etenkään, kun olemme varautuneet niihin - tosin pieni pakollinen viive nyt tuli.

Tilasin Karmalle aivan ihan VALKOISEN KURAPUVUN, mutta vähän ihmettelin, kun sovitin pukua Karmalle, että onkohan tässä vähän liian lyhyet lahkeet...



No kyllä on!

Ompelija oli nimittäin epähuomioissaan koko ajan kuvitellut tekevänsä pukua isolle tiibetinspanielille! :o

Tämä puku lähti siis palautukseen ja uusi TIBBEpuku tulee ensi viikolla.

Palataan sitten asiaan.