Viime perjantaina saimme yökylään Miian ja Willan Oulusta. Ilta siinä rallattiin ja seuraavana aamuna kello 4.30 oli herätys. Kello kuudelta startattiin kohti Tuusniemen ryhmänäyttelyä.

Kovin oli maltillista porukkaa pöydällä tällä kertaa... Jopa Karmakin!

%21cid_492A3748-522D-4F54-BEFF-1E28BC578(Kuva: Jukka Kuikka)

IMG_9169%20%28800x534%29-normal.jpg
Miia harjailee Willaa.

Kehässä Karma esiintyi Susannan esittämänä. Ja hyvin esiintyikin - minun mielestäni.

IMG_9165%20%28475x800%29-normal.jpg

Tuomari Kirsti Louhi oli kuitenkin toista mieltä:

"Melko hyvän tyyppinen, voimakaspäinen uros. Oikea purenta. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvät päät linjat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla kulmautunut paremmin edestä ja takaa. Liikkuu takaa kinnerahtaasti, etuliike vallatonta. Hyvä rintakehän kaarevuus. Melko hyvä karvanlaatu. Hieman alhainen hännänkiinnitys. Takaliike voimaton." nuo eh, nuk1.

Eehoollakin pääsee kuitenkin mukaan kasvattajaryhmään ja tottakai me mentiin, kun pyydettiin. Eikä yksi eehookaan joukossa onneksi haitannut, vaan Tibicinan kasvattajaryhmä sai kp'n ja oli rop-kasvattajaryhmä.

%21cid_0C11A48F-1EBC-4F7A-B705-4EFAECBA1
(Kuva: Jukka Kuikka)

%21cid_AE4AF874-35D5-486F-8B6F-EF1510132
(Kuva: Jukka Kuikka)

Jäätiin sitten tietty myös ryhmäkilpailuihin, eikä turhaan jäätykään!

Tuomari Leni Finne valitsi Kennel Tibicinan BIS 3 -kasvattajaryhmäksi! Jippii!!

IMG_9196%20%281024x632%29-normal.jpg

IMG_9198%20%281024x542%29-normal.jpg

Onnittelut vielä rotunsa parhaalle Joannalle (ja Sarille ja Jukalle), josta tulikin tässä näyttelyssä Suomen muotovalio! Kuvassa Sari ja Joanna ovat äärimmäisenä oikealla.

Parin viikon päästä esiinnytään sitten Juukassa. Miia ja Willa lähtevät myös, joten eiköhän me mennä taas yhtä matkaa.

* * *

"Järjen veit... ja minusta orjan teit..." 

Tätä se tiibetinterrierin omistaminen teettää.

Omistaja on nimittäin aloittanut mindfulness-kurssin...

No, totuuden nimissä on sanottava, ettei se yksin tiibetinterroristista johdu. Emäntä vain tunsi tarvetta rentoutukseen ja stressin hallintaan...

Kurssi on ollut nyt kaksi kertaa ja vaikutuksen huomaa jo. Viime sunnuntain jälkeen tunsin ensimmäisen kerran, miltä tuntuu, kun pää on totaalisen tyhjä! Puhdistunut kokonaan kaikista stressaavista ajatuksista... Kerrassaan ihana tunne!!! Ihan kuin olisin täyteen tulleen sähköpostin päästäni tyhjentänyt! Tätä haluan lisää ja tämän haluan oppia ihan kunnolla!

Kurssia meille pitää kajaanilainen psykologi Minna Maksniemi, joka on vastikään perustanut oman yrityksen. Kurssimme kokoontuu kaikkiaan seitsemän kertaa. Yksi kerta kestää aina kaksi tuntia (sunnuntai-iltaisin), mutta pääsiäisen aikaan on tuplakerta.

Kurssilla teemme ja opettelemme muun muassa kehomeditaatiota ja istumameditaatiota. Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää, tietoista läsnäoloa. Opettelemme siis elämään hyväksyvällä tavalla tässä ja nyt, emmekä stressaa menneitä, emmekä tulevaa. Sopii minulle!

Elämää (ja stressitasoani) keventääkseni olen myös jättänyt tiedottajan tehtävät Kajaanin Tamminäyttelyn näyttelytoimikunnassa. Ensi vuonna voinkin ensimmäisen kerran yli kahteenkymmeneen vuoteen "vain käydä" Tamminäyttelyssä ja lähteä sitten kotiin, kun siltä tuntuu. Hyvältä tuntuu!