Ihanaa, perjantai. Masentavaa, marraskuu.

 Kuluvassa viikossa ei ole kyllä ollut mitään hurraamista. Kun kelloja viime viikonloppuna siirrettiin taas talviaikaan, kaikki valoisa aika oli kerralla tipotiessään. Arkipäivinä, työpäivän jälkeen ei juuri muuta ehdi tekemään kuin pimeässä tallustamaan ja heittämään Hunkan kanssa iltalenkin. Ja tällä viikolla senkin on saanut tehdä joka ilta vesisateessa. Yäk.

 Viime tiistai-ilta oli oikea masokismin multihuipennus. Kuntosalin jälkeen päätin lähteä vielä Hunksin kanssa Pallohallille, ihan vain "palloilemaan", siellä kun on Kennelpiirin avoin treenivuoro tiistaisin kello 20-22.

 Ajankohdasta hieman epätietoisena autoilin hallille yli puoli tuntia etuajassa ja niinpä päätin käyttää senkin ajan hyödyllisesti. Heitettiin Hunkan kanssa pieni vesilenkki ennen halliin menoa. Olisi saanut jäädä kyllä heittämättä. Hallikeikan jälkeen Hunka oli nimittäin yltä päältä hienoisessa hiekkamurskeessa (Pallohallissa on maapohja), jota sitten suihkuttelin reippaasti yli puoli tuntia. Eikä lähtenyt. Toista kertaa ei kyllä kökkökelillä hallissa palloilla.

 Mutta nyt edessä on onneksi viikonloppu, eikä mitään sovittuja menoja. Taidetaankin mennä metsään - hyvän sään aikana :)