Niinhän siinä kävi, että joulu pääsi ajamaan päälle ilman että meikäläinen kerkesi mukaan.

Joulukorttikuva pojista jäi ottamatta, mikä harmittaa minua suuresti. Ei yksinkertaisesti ollut aikaa eikä mahdollisuutta kuvata poikia päivänäöllä, kun aina olin töissä ja viikonloput reissussa. Välillä ei ollut luntakaan. Vain vettä, loskaa ja räntää. On tämä ollut kyllä ihmeellinen talvi tähän mennessä. Mutta lämmityskuluissa on säästetty :)

Joulukorteista puheen ollen... Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette lähettäneet mitä ihanimpia kortteja koiruuksistanne!! Huonoa omaatuntoa potien olen ihaillut niitä kaikkia!!

Tänään, joulupäivänä, yritin sitten minäkin puolenpäivän aikaan ottaa muutamia "jouluisia" ja talvisia kuvia pojista, aamulenkin jälkeen ihan omassa pihassa. Yritykseksi jäi.

Aina sitä samaa rallia...


Vaikka sekunti paikoillaankin oltaisiin, ei kuviin oikein saa mitään tunnelmaa.

Karman kanssa on ollut vähän terveydellisiäkin huolia. Syksyn mittaan poika alkoi kapsuttamaan päätään sen verran paljon, että pakko oli viedä lääkärin tutkittavaksi. Päällisin puolin en ole löytänyt pojasta mitään epäilyttävää.

Viime torstaina eli aatonaattona (lisää "joulukiireitä"...) käytiin sitten lääkärissä ja syvältä molemmista korvista löytyi karvamöykyt, joita lääkäri yritti suonipihdeillä poistaa ja irrottaa. Ei onnistunut ihan sataprosenttisesti.

Vasemmassa korvassa karvamöykky on niin iso, ettei tärykalvoakaan näy. Karvatollo täytyy poistaa nukutuksessa ja näillä näkymin se tehdään Tamminäyttelyn jälkeen. Mitään bakteereja tai hiivaa kummassakaan korvassa ei ole.

Aikaisemmin joulukuussa tapahtunutta:

Viime viikonloppuna olimme Hannun kanssa joulukonsertissa Tampereella. Oikein oli mukavia lauluja ála Motörhead!

Pakkahuone oli ihan tupaten täynnä ja ehkäpä Lemmy juhlisti samalla myös 66-vuotissyntymäpäiväänsä, joka oli eilen.

Kameraa minulla ei ollut mukana, mutta ihan hyvin voin käyttää tässä yhteydessä vuonna 2007 Oulun Teatriassa otettua kuvaa.


Lemmy ei vanhene koskaan.

Loppuun vielä perheuutinen.

Pikku Tikka on syntynyt! 

Kastejuhlassa 10. joulukuuta Lahdessa hän sai nimekseen Topias Kaarlo Juhani. Ja minusta tuli Topin kummitäti :-)


Topista tulee kuulemma nuuka mies, kun jo pienenä on paikat housuissa.