Koruvarastoni karttui tänään neljällä uudella IHANALLA korulla!

Kajaanilainen Kaisu Sironen suunnittelee ja valmistaa aivan ihania hopeisia koirakoruja.

Kaisu on ammatiltaan jalometallimuotoilija ja koiraihmisiä itsekin. Aika vasta hän on alkanut tehdä koruja eri koiraroduista.

Rotuvalikoima ei vielä ole kovin laaja, mutta tarvittaessa Kaisu sekä suunnittelee että valmistaa korun vaikka asiakkaan omasta koirasta.

Tein Kaisusta jokin aika sitten juttua Koti-Kajaaniin, ja niinhän sinä kävi, että omat korut piti saada. Molemmista roduista.

Nämä ovat ensimmäiset Kaisun tekemät briardit ja tibbet.

 

Kaulakorut:

 

Rintaneulat:

 

Kun en osannut päättää, että otanko kaulakorun vai rintaneulan, niin otin sitten molemmat.

Kuvat tässä vääristävät korujen kokoa. Kuvat ovat liian isoja, enkä osaa pienentää niitä tähän. Luonnollisessa koossa rintaneulat ovat kaulakoruja isommat.

Tykkään kovasti Kaisun tyylistä. Yksinkertaista ja kaunista.

Aika usein koirakorut ovat sellaisia, joissa koira seisoo, mutta Kaisun koruissa on vauhtia ja karvat hulmuavat! Eikä hintakaan päätä huimaa. Kaulakorut (riipukset) 30 e ja rintaneulat 35 e.

Kaisu maalaa myös aivan upeita tauluja (sellaisenkin aion vielä joskus tilata, kunhan saan kummastakin pojasta jotkut hyvät kuvat) ja tekee koruja myös muista eläimistä, kuten vaikkapa kyytöistä.

Käykäähän kurkkaamassa Kaisun sivuja: www.sirodesign.fi ja ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuitte.

Parhaillaan Kaisu työskentelee myös kesäkarjanhoitajana Seppälässä, mutta kyyttöjen hoidon lomassa ehtii tehdä jonkin verran myös koruja.

Minä jään seuraavaksi odottelemaan menopeliä Ruotsista...