Viiden päivän Saksan ja Ranskan reissu on nyt onnellisesti ohi. Kotiuduimme tänä aamuna noin puoli kuuden aikaan.

 Matkakertomusta ja kuvia odotetaan - tiedän... - mutta juuri nyt pää on vielä NIIN sekaisin kaikesta, että tuntuu, ettei kerta kaikkiaan pysty tuottamaan kovinkaan monta järkevää ajatusta. Ja huomenaamuna pitää mennä töihin - viiden viikon kesäloman jälkeen :o

 Mutta lyhyesti sanottuna reissumme oli kerta kaikkiaan aivan mahtava. Suorastaan unelmamatka minulle. Briardeja, briardeja, briardeja... Shoppailua, shoppailua... Hyvää ruokaa :-)

 Kuvia muistikorteilla on yhteensä yli tuhat, joten niidenkin purkaminen ja käsitteleminen ottaa oman aikansa. Onneksi suurin osa kuvista näytti suht hyviltä jo nyt eli kaikkia ei tarvitse edes käsitellä.

 Lauantaina Saksan clubin juhlanäyttelyssä kuvaussää ei olisi voinut olla parempi! Kirkas pilvipouta ja kehät nurmikolla. Vain vähän terävää auringonpaistetta.

 Sunnuntaina UEBB:n showssa olikin jo kosteaa ja arvostelut siirrettiin sisätilaan ratsastusmaneesiin, missä aluksi meinasin jättää koko kuvaamisen sikseen. Mutta luojan kiitos hankituksi on tullut myös edullista valovoimaa ja niin kiinteä 50-millinen pelasti minulle tämänkin näyttelyn.

 Tässä hieman esimakua tulevasta. Pistän ihan piakkoin PALJON lisää kuvia kuvagalleriasivustolle. Lisäilen kuviin myös nimiä, sitä mukaan kun ehdin.

 Ja katsotaan, jos saisin jossain välissä jotain matkakertomuksen tapaistakin aikaiseksi... Mutta valokuvakoiranäyttely on ainakin tulossa :-)

 1734073.jpg

 Saksan clubshow'n paras uros Harry Potter Dalido sekä paras narttu ja rotunsa paras Blueberry Bohemia Adyton.

 1734077.jpg

 UEBB:n show'n Best In Show Kennedy-Sa Nadina-Sis.

 1734087.jpg

 Kennedy-Sa Nadina-Sis (vas.) ja Jean d'Arc Nadina-Sis.