Otettiin tämä "lomanloppukuva" ihan sitten vaan kotipihassa, Paavolasta kotiuduttuamme.
 

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Kuten myös talviloma, jota on tämä viikko vietetty. Ihan hirmuisen kivaa tästä lomasta ei tullut, sillä suurin osa lomapäivistä meni maankaatoflunssan kourissa. Rehjan jäällä käytiin Pojan kanssa lenkkeilemässä ja Kontinkankaalla sauvakävelemässä. Torstaina piipahdettiin Hannun kanssa pikapikaa Oulussa ja kotiin kannettiin vihdoin ja viimein kauan toivomani valkoinen PYÖREÄ ruokapöytä ja yksi pyörivä tuolikin. Loput kolme tuolia menivät jälkitoimitukseen ja tullevat ensi viikolla. Nyt meillä voi pyöriä ruokapöydässä!

Tavaksi tulleet viikoittaiset lauantaitreenit boksuseurassa pidettiin poikkeuksellisesti tänään sunnuntaina Paavolassa. Lumitöillä piti nämäkin treenit aloittaa, sillä kentällä oli sen verran lunta, että luonteva liikkuminen olisi ollut mahdotonta. Eli ei muuta kuin kola käteen ja työntämään. Ihan kävi hyvästä alkulämmittelystä.

Sen verran tympeää tämä lumihangessa kahlaaminen on, että mieli tekisi jo vähintäänkin tyydyttäviä treeniolosuhteita. Sellaiseksi riittäisi kunnolla aurattu kenttä.

Tänään mielessä kävi myös tokokisat - ensimmäistä kertaa sitten viime kesän! Olisipa kiva käydä kokeilemassa, missä meillä mennään avo-luokassa... Mutta tuota kokeilua varten tarvitsisimme nyt kisanomaisia treenejä. Mahdollisimman paljon.

Sääntökirjankin kaivelin jo käsille ja tarkistin, että mitä kaikkia liikkeitä avo-luokassa olikaan... Hunka osaa jo jollain tapaa ne kaikki, mutta muutama liike kaipaa vielä hiomista, jotta niistä saataisiin suoritusvarmoja.

Tokokärpänen on siis herännyt talviunilta!