Hädin tuskin kerkesin Saksan reissusta toipua, kun perjantaina edessä oli Suomen Briard ry:n erikoisnäyttelyyn Virroille lähtö. Alunperin ajattelin, että tänä vuonna Suomen erkkari saa jäädä meidän kohdaltamme kokonaan väliin, mutta sitten Tarja sai minut ylipuhuttua...

 Ja jälleen oli ihan kiva ja kannattava reissu! Oli mukava nähdä sellaisiakin briardeja, joita ei kovin usein livenä näe - ja olipa joukossa muutama semmoinenkin, jota en ole koskaan aikaisemmin nähnyt.

 Kuvaushommat jäivät tällä kertaa sille tasolle, että sen verran kuvasin, mitä teltan luota suoraan pystyin. Joitakin koiria jäi kokonaan kuvaamatta, kun piti rientää Hunksin ja Millan kanssa kehään.

 Pistin tänään kuvia kuvat -galleriaan. Kuvatekstejäkin (eli koirien nimiä) lisäsin siinä samalla. Toivottavasti ei tullut virheitä! Muutamien koirien kohdalla jäi vähän epäilyttämään... Jos joku löytää virheellistä tietoa, niin ilmoitelkaapa. Käyn välittömästi korjaamassa.

 Saksan kuvat joutuvat vielä kuvatekstejä odottamaan. Oli noiden Suomen koirien nimeäminen huomattavasti helpompaa ja nopeampaa... ;)

 Ja omia koiria - Millaa ja Hunkaa - ei sitten tullut kuvatuksi tälläkään näyttelyreissulla ollenkaan. Vaikka erinomaisia erkkarikoiria nekin olivat ;)