Viikonloppu oli ja meni. Ihan kuin ei olisi ollut koko viikonloppua ollenkaan...

 Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho juhli viikonloppuna 40-vuotista taivaltaan. Juhlaviikonloppu alkoi jo perjantai-iltana Juha Kareksen luennolla "Koiranjalostuksen uusi aika - luonnonvalinta". Lauantaina Pallohallissa pidettiin kaikkien rotujen pentunäyttely - ensimmäistä kertaa Kajaanissa. Lauantai-iltana kisattiin piirinmestaruudesta agilityssa. Sunnuntaina vuorossa oli vielä ryhmänäyttely, jossa siinäkin tehtiin uusi ryhmänäyttelyiden osanottajaennätys Kainuussa - 850 koiraa.

 Itse talkoilin kehätoimitsijana molemmissa näyttelyissä. Pentunäyttelyssä kirjailin kajaanilaisen tuomarin Marjo Nygårdin kehässä, missä arvosteltavana oli 70 pentua. Seuraavana päivänä Tuula Prattin kehässä kirjoitettavana oli 15 kiharakarvaista noutajaa ja 65 labukkaa.

 Kirjoituskäsi kesti moisen urakan ihan kevyesti, mutta kirjoittajan selkä oli kirjaimellisesti koetuksella. Perjantaina Kajaaniin tuli nimittäin talvi. Ja ihan kertaheitolla, kun lunta satoi vaatimattomat 20 senttiä. Olot Pallohallissa olivat siis kutakuinkin arktiset ja siinä kun istuu yhdessä ja samassa asennossa aamukymmenestä neljään, niin lauantaipäivän päätteeksi olin varma, että sunnuntaina en enää liiku...

 Mutta hyvinpä liikuin, kun lauantai-iltana venyttelin, vedin Buranaa ja menin Ice Power Hotin kera saunaan... (Tämän tietää vain se, joka on tehnyt saman virheen...)

 Hunkalla oli siis tylsääkin tylsempi viikonloppu, kun Hannukin oli vielä työvuorossa. Onneksi sunnuntaina ehdittiin vielä metsään ennen pimeän tuloa.

 Ensi viikonloppuna onkin sitten Hunksin vuoro revitellä, kun lähdemme kalakukkojen kaapuntiin (tai siihen lähelle) viettiä nostamaan! ;-)