Erkkarin jälkeen ei ole paljon uutisoitavaa tapahtunut. Emäntä huhkii päivät töissä. Iltaisin yritetään Pojan kanssa tehdä kaikkea kivaa. Ja lenkkeillä.

Pari viikkoa sitten Kajaanissa pidettiin kaksipäiväinen luonnetesti ja siihenkin osallistui vain emäntä - talkoillen. Poikaa en vielä testiin vienyt. Kannelkoot vielä apinaa ja lammasta (Hunkan lempipehmoleluja) kotona ihan rauhassa. Jos sitten ensi keväänä Tampereelle, jos yhdistys järjestää briardeille oman testin.

Tokon avo-liikkeitäkin ollaan harjoiteltu kaikessa rauhassa, omassa pihassa. Estehypyn istumisen Hunka osasi jo ekalla kerralla, ihan itsestään :-) Luoksetulon pysäytys menee jo joten kuten, samoin istu-maahan -"kaukot", jota me otetaan vielä tosi läheltä. Kentällekin pitäisi vääntäytyä kokeilemaan.

Ensi perjantaina meillä alkaa taas kesätauon jälkeen oharit eli ohitusharjoitukset. Sähköpostin viestiketjun perusteella tulossa pitäisi olla ennätysmäärä monenrotuisia ohittelijoita. Eikä maksa paljon! Itse asiassa ei yhtään mitään. Netistä kun olen lukenut, että etelän yksityisissä koirakouluissa ohituskursseista peritään jopa yli sadan euron osallistumishintaa! :o Käsittämätöntä.

Parin viikon päästä menemme Hunkan kanssa jälleen oikeasti opiskelemaan. Saimme paikan Salme Mujusen pitämälle tokokurssille Sotkamoon.

Niin, ja ajettiinhan me kesän eka metsäjälkikin viime viikolla! Ja vielä merkkaamaton sellainen! Krepit kun unohtuivat kotio... :o Pimeyskin kerkesi alkaa laskeutua jo päälle, kun jäljelle sitten lähdettiin, ja kuudesta kepistä Hunka nosti kolme. That's my Boy!!! Nyt minä tiedän, että Sinä OSAAT jäljestää!

Ensi lauantaina emäntä taas talkoilee paikallisessa toko-kokeessa. Jospa sieltä tarttuisi lisäkipinää myös omaan treenaamiseen.

JK. Galleriassa muutama kuva lisää harmaankirjavasta Hunkasta elokuun ilta-auringossa.