Sandra, Taika ja Hunka Leirikatu vitosessa, maakellarin edessä.

Hups... Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt aikaa jo kaksi kuukautta, ja vähältä piti, ettei vierähtänyt vieläkin enempää... Pari tuntia sitten olin jo hyvässä vauhdissa kirjuuttelemassa tätä blogia, kunnes pam! - salama pimensi tietokoneen näytön sekunnissa. Hetken jo luulin, että nyt taisi mennä järjestyksessä jo toinen kone salamaniskussa, mutta eipä onneksi mennytkään. Vielä lähti mylly pyörimään, vaikka kyllä se kesti!

Ensimmäinen yritykseni päivittää tätä blogia lähti liikkeelle tämänpäiväisistä kesävieraistamme ja aloitetaan nyt samasta aiheesta. Eli tänä aamuna saimme vieraiksemme aina ihanaisia hesalaisia eli Taikan, Sandran ja Johannan, jotka ovat tulleet taas Kainuuseen lomailemaan.

Hunkan mielestä etenkin aussilady Sandra, johon se nyt ensimmäistä kertaa ihan kunnolla tutustui, oli aivan yli-ihana! Ja niin alkoi Hunksi-pojan hormonit hyrräämään ja kieli väpättämään ihan pahemman kerran. Olkoonkin, että Sandra on leikattu. Hunks mikä Hunks.


Hunka ja Taika selät vastakkain kuin vanhalla avioparilla. Mutta aussilady Sandraan Hunka ihastui ihan ikihyviksi.

Sitten siihen, mikä on ollut varsinainen syy tämän blogimme hiljaiseloon.

Se syy on tässä:

Olemme nimittäin muuttamassa... (niin uskomattomalta kuin se tuntuukin... kuusitoista vuotta olemme asuneet tässä Leirikatu 5:ssa)

Kaikki on tapahtunut ihan muutamassa viikossa ja asiat ovat edenneet kuin sadussa... (Katsotaan, jos jaksaisin kirjoittaa koko "sadun" hieman tuonnempana...)

Tässä vielä muutama kuva tulevasta kodistamme, johon pääsemme näillä näkymin muuttamaan elo-syyskuun aikana.


16-ruutuinen korkea ikkuna olohuoneeseen.


Ruokasalin, olohuoneen ja kirjaston ikkunat.


Entrance - sisäänkäynti.

Ette ystävät usko, miten olen onnellinen...