Tänään meillä oli viimeinen tokotreenikerta Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerhon tokoryhmässä. Kahdeksan viikkoa on takana ja käytännössä kaikki liikkeet on nyt käyty läpi.

 Tällä viimeisellä kerralla meillä oli "möllikisamainen" harjoituskerta. Eli mentiin ikään kuin möllikisan tapaan kaikki liikkeet. Paikallamakuussa yhtä aikaa oli noin kymmenkunta koiraa ja ihan hyvin Hunka pysyi paikoillaan, vaikka varmuuden vuoksi en ottanut etäisyydeksi täyttä matkaa, vaan ihan lyhyen. Kaikissa yksittäisliikkeissä on vielä paljonkin parantamisen varaa, mutta sen uskallan kyllä sanoa, että se meidän perusasentomme on kyllä parantunutkin! Seuraamisissa Hunkan kontakti vielä välillä katoaa ja jättävissä liikkeissä tarvitaan vielä turhan paljon apuja. Mutta niitä me tässä kesän aikana työstetään!

 Nyt ryhmätreeneissä alkoi sitten perinteinen heinäkuun tauko :( Hunkan kanssa kaksistaan -treeneissä taukoja ei tunneta - paitsi sitten 10.-14. heinäkuuta Saksan matkan aikana.

 Ja kyllä tuota matkaa odotetaan! Vielä ensi viikon torstaihin asti pitäisi jaksaa odottaa... Odottaa ja odottaa... Että tämä odottavan aika on pitkä!

 Mutta: lauantaina Saksan yhdistyksen erikoisnäyttelyssä 186 briardia ja 10 veteraania... Sunnuntaina UEBB:n näyttelyssä 181 briardia... Saksan lisäksi briardeja Tanskasta, Hollannista, Belgiasta, Ranskasta, Italiasta, Puolasta ja Tsekeistä.

 Todennäköisesti en odota turhaan!!!! :-) :-) :-)